Odgovorno tvrdim da je Jonjić jedini desni kandidat. Nađite mi još jednog: Herman je politički centar, Selak Raspudić naginje lijevo od...
U Dugom Selu je održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati ulaganja Zagrebačke županije u školstvo i obrazovanje...
Mihael Zmajlović, zajednički kandidat SDP-a i platforme Možemo!, danas je službeno predao kandidaturu za župana Zagrebačke županije. Pred...
Kandidatkinje koalicije SDP-a, Možemo!, GLAS-a i DOSIP-a za čelne funkcije Grada Velike Gorice, Ivana Mlinar za gradonačelnicu i Ivana...
Zahvaljujem više od 10.000 Zagrepčanki i Zagrepčana koji su nam svojim potpisima dali povjerenje. To je jasna poruka da građani žele...
Tom prilikom istaknula je kako bi ulazak stranaka građansko-liberalnog spektra u Skupštinu bio uspjeh ne samo za Zagreb, nego i za cijelu...
Na konferenciji za medije istaknuo je da će HDZ, kada preuzme odgovornost za vođenje grada, otvoriti sve prometne pravce koji su, prema...
HDZ-ov kandidat Mislav Herman jasno je poručio da “niti mrtav” neće koalirati s Tomislavom Tomaševićem. Na novinarski upit o mogućoj...
Prvi krug lokalnih izbora održat će se 18. svibnja, a kako je sasvim izvjesno da tada neće biti izabrana cjelokupna lokalna vlast, pogotovo...
Predstavnici stranaka Most, Hrvatske stranke prava (HSP), Hrvatskih suverenista i Hrvatske seljačke stranke Stjepan Radić postigli su...
Dvije grupacije odlučile su igrati pametno: ne guraju svoga kandidata za gradonačelnika, već ciljaju na mandate koji donose stvarnu moć u...
Predstavivši svoju kandidaturu, Petek je istaknuo kako njegova lista predstavlja “jedinu pravu koaliciju s građanima”. – Ekipa koja je...
HSS izlazi na predstojeće lokalne izbore u Farkaševcu s listom za Općinsko vijeće i Draženom Draganićem kao kandidatom za općinskog...
Javor Bojan Leš nositelj je liste za Gradsko vijeće platforme Za naš grad, koju čine HDZ, HSLS, SKNL, HNS i SU. Na listi se
Na prozivku SDP-ova kandidata za župana Zagrebačke županije, Mihaela Zmajlovića da Zagrebačka županija neće ispuniti cilj i uvesti...
Politička scena u glavnom gradu Hrvatske užarava se uoči lokalnih izbora. Koalicija platforme Možemo! i zagrebačkog SDP-a potvrđena je...
Njezin plan predviđa uštedu od 30 milijuna eura godišnje, a temelji se na stručnom i politički neopterećenom timu. Selak Raspudić ističe da...
Uz ovakvo ulaganje u obrazovni sustav, nemoguće je da Zagrebačka županija ispuni cilj i uvede jednosmjensku nastavu do 2027. godine,...
Aktualni načelnik Preseke, Martin Martić najavio je kandidaturu za novi mandat na čelu ove malene općine na istoku Zagrebačke županije. Iza...
Barbara Knežević, zajednička kandidatkinja stranaka Hrvatski suverenisti, MOST, DOMiNO, HSP, HSS SR i Projekt Domovina za županicu...
Svi se skrivaju iza stranaka i organizacija, a ja biram koaliciju s građanima. To je moj način rada, to sam dokazao i ranije, poručio