TA DIVNA BEČKA NOĆ – Noć u kojoj su rukometaši Hrvatske još jednom pokazali svoju veličinu

Sjajno. Prekrasno. Fantastično. Samo su neki od komentara navijača koji su sinoć svjedočili u Beču jednoj sjajnoj rukometnoj predstavi

Sjajno. Prekrasno. Fantastično. Samo su neki od komentara navijača koji su sinoć svjedočili u Beču jednoj sjajnoj rukometnoj predstavi. Neporažena Hrvatska čekala je Njemačku, koja je lovila posljednji vlak za polufinale. Ulog ogroman za obje strane. Bili su toga svjesni i navijači koji su u velikom broju odlučili podržati svoje junake. Wiener Stadthalle bila je dupkom popunjena, a navijači su se pred dvoranom počeli okupljati već dva sata ranije. Pjesme i pozitivne atmosfere nije nedostajalo. Čekao se samo početak utakmice.

I naša mala, ali odabrana gorička ekspedicija odlučila je krenuti put Beča i svjedočiti još jednom velikom uspjehu hrvatskog rukometa. A samo malo je nedostajalo da jedna prekrasna večer bude okupana tugom i razočarenjem. No, do toga ipak nije došlo. Oni na parketu pobrinuli su se da tome ne bude tako. Oni su se zainatili i uz sjajnu podršku izvukli i zadnji atom snage za potpuni delirij na isteku šezdesete minute.

Što reći nakon svega? Ništa nego čestitati i još jednom zapljeskati našim Kaubojima koji su odigrali kaubojski i mangupski. To mogu samo najbolji, a oni su sinoć pokazali kako se to radi. Sjajna publika, njih više od 10 tisuća znala ih je nagraditi i ispratiti s terena kao pobjednike, dok su oni povratak našim kućama učinili puno ljepšim.

-Da smo pisali scenarij nismo mogli bolje zaželjeti. Sve od početka do kraja bilo je idealno, a pobjeda naših igrača bila je šlag na tortu cijele priče- po povratku kućama kazao je Drago Kovačević, neumorni gorički rukometni zanesenjak, uz kojeg su glasnice i dlanove trošili i Neven Karas, Vlado Malbašić, kao i potpisnik ovih redaka.