Svetoj Nedelji odobrena sredstva za energetsku obnovu zgrade Područne škole Kerestinec

Na temelju izrađene projektne dokumentacije Grad Sveta Nedelja prijavio je Osnovnu školu Sveta Nedelja na “Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”. Projektni prijedlog udovoljio je svim uputama te su i službeno odobrena bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Područne škole Kerestinec u iznosu od 1 007 794,95 kuna, dok ukupni trošak energetske obnove iznosi 2 405 339,5 kuna.

Preostali iznos troškova energetske obnove zgrade Područne škole Kerestinec koji uključuje i neke dodatne radove, preraspodijelit će se između Grada i Županije u jednakom omjeru.

-Posebno se zahvaljujem Zagrebačkoj županiji, kao i Osnovnoj Školi Sveta Nedelja na suradnji u procesu izrade projektne dokumentacije i prijavi na fond te vjerujem kako ćemo i ubuduće uspješno surađivati.Rezultate prijave matičnog objekta Osnovna škola Sveta Nedelja na isti fond još uvijek čekamo, no vjerujemo da će i oni biti pozitivni!- kaže gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Sveta Nedelja
Zagrebačka županija