Sve je spremno za Europsko rukometno prvenstvo

Ususret Europskog muškog rukometnog prvenstva koje će se u siječnju održati u Hrvatskoj, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, primio je u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza – predsjednika Tomislava Grahovca, dopredsjednika Zorana Gobca, glavnog tajnika Damira Poljaka, direktora marketinga i direktora EHF EURO 2018. Silvija Njirića te pomoćnicu direktora marketinga Anitu Šikić.

-Ovo je zadnji sastanak pred održavanje jedne od najvećih sportskih manifestacija, koja se uz Zagreba održava i u Splitu, Varaždinu te Poreču. Dogovorili smo još neke tehničke detalje kako bismo ovo prvenstvo dočekali potpuno spremni, jer je Zagreb domaćin cijelog turnira, od prve grupe do polufinala i finala- napomenuo je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport Ivica Lovrić.

Predsjednik Saveza Tomislav Grahovac istaknuo je kako je riječ o jednoj od najsloženijih i najvećih sportskih priredbi što iziskuje veliku organizacijsku strukturu.

-Bez potpore Grada ne bi mogli napraviti ovaj turnir na vrhunskoj razini- rekao je predsjednik Grahovac, dodavši kako se nadaju da će reprezentacija nošena navijačima doći do finala. (www.zagreb.hr)

Hrvatska
Sport