Sutra započinje Samoborska božićna priča

Ove će zime Samobor ispričati novu božićnu priču
christmas-2594038_1920_1464.jpg

Od 14. do 31. prosinca na središnjem samoborskom trgu pričat će se Samoborska božićna priča, svojevrsni nastavak na već tradicionalni Samoborski božićni sajam. Ni ovog se prosinca nije odustalo od provjerene i prepoznatljive ponudi autohtonih samoborskih proizvoda. Licitari, suveniri, med, kolači, bermet, kupinovo vino, rakije i likeri te niz prigodnih poklona naći će se u 14 kućica na Trgu kralja Tomislava, a Samoborci i posjetitelji moći će ovdje uživati i u blagdanskoj gastro ponudi, kuhanom vinu, ali i kuhanom ginu.

Subote, 14. i 21. prosinca rezervirane su koncerte samoborskih bendova, u subotu 14. prosinca na Trg dolazi bend Preko Nišana, a 21. prosinca pozornicu zauzima SnTnTn. I nedjeljama nas očekuje glazbeni program, 15. prosinca na Trgu nas očekuje nastup Dua Rea&Martin te bend AnaBGood. 22. prosinca čeka nas nastup KUDa Trešnja Okićka, duhovna glazba u izvedbi Samoborke Ane-Marije Šarić i na kraju nastup ženskog ansambla Strauss.

Za najmlađe sugrađane i sve goste organiziran je bogat dječji program u Božićnoj kupoli, od milja zvanoj Špelunkica. Svakog dana od 14. do 22. prosinca očekuje ih bogat program: prigodne radionice pričanja priča, predstave i filmske projekcije. A ulaz na sve je slobodan. Djed Božićnjak i njegov vjerni pomoćnik, vilenjak Zvonček ni ove godine neće zaboraviti malene Samoborce jer nam na Badnjak u 10,30 sati stižu na Trg kralja Tomislava.

Ovaj bogati program završava dvostrukim dočekom Nove godine, onim u podne kada će nas zabavljati grupa Gea i DJ eM Bee, te naravno u ponoć, uz zabavnu glazbu grupe Krivi smjer i tradicionalni vatromet pirotehnike Mirnovec.

Događanja
Grad
Hrvatska
Samobor
Zagrebačka županija