STJEPAN ČURAJ ZADOVOLJAN REZULTATIMA IZBORA: Još smo tu i idemo na bolje

Poručuje kako je to novi početak i nada za novi HNS, moderni liberalizam te da neće iznevjeriti povjerenje dobiveno od građana

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj izrazio je zadovoljstvo rezultatima njegove stranke na lokalnim izborima ustvrdivši da, iako su ih mnogi otpisali, uspjeli preokrenuti trendove i sve iznenaditi.

– Svi su mislili da nakon ovih izbora i rezultata na parlamentarnim izborima HNS-a neće biti, no mi smo uspjeli preokrenuti trendove u manje od šest mjeseci i dokazali suprotno, izjavio je Čuraj na konferenciji za novinare u središnjici stranke.

– U odnosu na parlamentarne izbore trend je dobar, broj glasova je veći, već nakon prvog kruga naši kandidati u preko 10 općina su postali načelnici, a borimo se za još toliko u drugom krugu te za dva grada, Lepoglavu i Čakovec, kazao je Čuraj.

Poručuje kako je to novi početak i nada za novi HNS, moderni liberalizam te da neće iznevjeriti povjerenje dobiveno od građana.

– Mnogi su nas otpisali, ali još smo tu i idemo na bolje.

Čuraj nije želio dati preporuku biračima HNS-a kome da daju glas u drugom krugu u Zagrebu ili Osijeku, to će lokalne organizacije same odlučiti.