Stier, Kožić i Čičak posjetili Klinča Sela gdje Županija u potpunosti sufinancira gradnju sportske dvorane

Dolazak delegacije ovako uvaženih dužnosnika u Klinča Sela, najbolje govori o tome koliki ugled i utjecaj uživa načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučković

Na poziv načelnika općine Miljenka Vučkovića, u Klinča Sela su krajem prošlog tjedna stigli zastupnik u hrvatskom saboru Davor Ivo Stier, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Mato Čičak. Kožić i Čičak su s načelnikom Vučkovićem obišli gradilište buduće sportske dvorane kako bi se uvjerili da uskoro kreće gradnja.

-Nakon što smo prije 4 godine otvorili ovu prekrasnu školu koju je Zagrebačka županija sufinancirala s 40 posto sredstava, sada je red na sportsku dvoranu koju će županija u potpunosti financirati i to s 21 milijun kuna, za što smo već predvidjeli i osigurali sredstva u proračunu. Meni je iznimno zadovoljstvo kad vidim kako Općina je Klinča Sela za svoje učenike uz našu podršku osigurala jednosmjensku nastavu a učenicima, sportašima i rekreativcima poručujem kako na dvoranu neće još dugo čekati- rekao je vidno raspoloženi Stjepan Kožić.

-Općina Klinča Sela prema našim podatcima posljednjih godina prednjači po prosjeku prijavljenih i dobivenih sredstava za projekte financirane iz EU fondova u čemu im županija svesrdno pomaže. Rijetke su sredine koje na ovako stručan način pripremaju projekte tako da suradnja općine i županije ne može biti bolja- izjavio je Mato Čičak prilikom obilaska budućeg gradilišta.

Za razliku od čelnika Zagrebačke županije, saborski zastupnik Davor Ivo Stier došao je posjetiti prijatelja, načelnika Općine Klinča Sela, Miljenka Vučkovića i s njim razgovarati o budućim projektima.

-Već niz godina poznajem Miljenka i samim time pratim razvoj ove lijepe i uspješne općine u koju nerijetko rado dolazim. Nije mi nimalo iznenađujuće što se ova sredina razvija brže od ostalih od kada ju on vodi. Miljenko je svojom vizijom ovu općinu razvio poput nekog grada a istovremeno je sačuvao selo, tradiciju i običaje. To može samo osoba koja neizmjerno voli i radi za svoj zavičaj- izjavio je Davor Ivo Stier.

Dolazak delegacije ovako uvaženih dužnosnika u Klinča Sela, najbolje govori o tome koliki ugled i utjecaj uživa načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučković.