STEFAN RAJIĆ, trener NK Ban Jelačić: Igrači kod nas sami sebi određuju ambicije

U novu sezonu Ban Jelačić ulazi gostovanjem u Kerestincu kod TOP-a
DSC_6716

Nogometaši Bana Jelačića, u petak poslijepodne odradili su posljednji trening uoči starta nove prvenstvene sezone. Iako su se pripremali za Jedinstvenu županijsku ligu, spletom sretnih okolnosti klub iz Vukovine u novoj će sezoni igrati u 4. NL skupina B. Službeno, novu sezonu Ban Jelačić otvorio je protekle subote Kup utakmicom protiv Naftaš Ivanića, u kojoj su igrači trenera Stefana Rajića boljim izvođenjem jedanaesteraca izborili prolazak u daljnju fazu natjecanja.

-Razmišljali smo mi od prvog treninga o Četvrtoj ligi. Smatram da smo spremni za sve izazove koji nas očekuju. O ambicijama je jako teško govoriti, tek za pet do šest kola moći će se odrediti realna situacija, no svi znaju kako igrači kod nas sami sebi određuju ambicije. Ako nastave kao što su to radili i do sada ja sam uvjeren da možemo biti u gornjoj polovici poretka- kazao nam je trener Bana Jelačića Stefan Rajić, čije igrače na startu očekuje gostovanje u Kerestincu kod TOP-a.

-To je ekipa koja nam je poznata još iz Jedinstvene županijske lige. Smatram da nas očekuje prava, borbena natjecateljska utakmica. Mi tamo idemo pozitivni i uvjereni smo kako možemo do bodova- najavio je premijernu utakmicu trener Rajić, koji je zadovoljan odrađenim poslom tijekom pripremnog perioda.

I predsjednik kluba Ervin Kolarec, uvjeren je kako Ban Jelačić neće biti samo prolaznik u ligi.

-Cilj je da budemo stabilan četvrtoligaš. Očekuju nas dobre i kvalitetne utakmice, a ja sam uvjeren kako će to prepoznat i gledatelji koji će nas pratiti tijekom sezone- poručio je Kolarec, najavivši i skorašnje obilježavanje 90-te godišnjice kluba kada će se odigrati i prijateljska utakmica protiv HNK Gorice.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija