Sljedeće subote 6. Foto safari – Čudesna šuma žutica 2018.“

Planinarsko društvo Društvo prijatelja prirode i Portal Volim Ivanić pozivaju sve ljubitelje prirode i fotografije na uzbudljivo edukativno druženje i šetnju u okrilju šume Žutica u subotu 02. lipnja. Vodiči Društva prijatelja prirode provest će Vas šumom Žutica u trajanju tri do četiri sata, uz potporu autora dokumentarnog filma „Čudesna šuma Žutica između dvije poplave“ Zorana Ožetskog.

Glavna ruta obilaska u dužini od 4 kilometra ide jugoistočnim dijelom šume Žutica prateći tok rijeke Česme i njene rukavce. Nakon prijeđene rute slijedi polusatni odmor i osvježenje kod ribarske kućice od kuda se nastavlja prijevozom put pašnjaka Gospođica i Lugarske kuće Pleso. Ručak je predviđen između 16 i 17 sati u vanjskom prostoru Lugarske kuće Pleso, dok je povratak u Ivanić-Grad predviđen do 19 sati.

Kotizacija u visini 50 kuna podrazumijeva prijevoz od Centra za posjetitelje u Ivanić-Gradu do šume Žutica i natrag u Ivanić-Grad, vođenje i ručak. Kotizaciju se uplaćuje organizatoru po dolasku u šumu Žutica. Prijave za sudjelovanje primaju se do četvrtka 31. svibnja na e-mail: [email protected], a sve informacije mogu se dobiti i na broj telefona 091 4975 404 (Damir Škender).

Prilikom uplate kotizacije za svakog sudionika osigurana je i majica s logom 6. Foto safarija.

Događanja
Hrvatska