Novi član uprave Dinama

Šimić: Na putu do Dinama podrška su mi bili Maldini i Boban

Što očekuje Dinamo u narednim danima?
dario šimić Igor Kralj/PIXSELL

Dario Šimić novi je član uprave Dinama, čovjek koji je najzaslužniji za to što je Barišićeva struja u četvrtak odnijela pobjedu protiv “Mamićevaca”, piše Večernji list.

Šimić je nagovorio neke skupštinare da prijeđu na suprotnu stranu te tako osigurao pobjedu. Skupštinu je pratio, bio je tužan zbog svađa i prepirki koje su se odvijale u Sheratonu, no na kraju je mogao proslaviti pobjedu. U intervjuu je otkrio kako vidi taj novi demokratičniji Dinamo te koji su prvi koraci koje će napraviti, navodi dnevnik.

– Događale su se baš mučne stvari tamo u Sheratonu, Dinamo to nije zaslužio. Ta skupština najbolje je oslikala što to muči Dinamo posljednjih godina. No, to su ipak ekscesi pojedinaca. Razgovarao sam s puno skupštinara, s obje strane, a zajednička stvar je da jako puno njih voli Dinamo. Zato zajedničkim snagama moramo početi graditi bolji Dinamo. Svaki skupštinar mora maknuti svoj interes i raditi najbolje za Dinamo, kazao je Šimić.

Na pitanje misli li da je skupština pokazala da je ovo kraj Zdravka Mamića u Dinamu Šimić je rekao da po svemu sudeći, nakon prosinačke i ove skupštine, o Zdravku Mamiću više nećemo govoriti.

– Govorit ćemo o novom Dinamu koji ide drugim smjerom, demokratičnijim. Za mene je on prošlost, o njemu ne želim puno govoriti.

– Imam nogometno iskustvo, poslovno, želim sve to dati Dinamu da bude što bolji, stabilniji, demokratičniji klub, kazao je Šimić u razgovoru s novinarom Večernjeg lista Karlom Ledinskim.

Grad Zagreb
Intervju
Sport