Okupljanje 10. lipnja

Sesar pozvao 17 igrača na pripreme za Olimpijski kvalifikacijski turnir

Olimpijski kvalifikacijski turnir igra se u Pireju od 2. do 7. srpnja
josip sesar Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju od 2. do 7. srpnja očekuje Olimpijski kvalifikacijski turnir u Pireju, a izbornik Josip Sesar objavio je danas popis igrača pozvanih na pripreme.

Na popisu se nalazi 17 igrača, i to Goran Filipović, Borna Kapusta, Krešimir Radovčić, Jaleen Smith, Filip Krušlin, Toni Perković, Mario Hezonja, Mateo Drežnjak, Toni Nakić, Dario Šarić, Dario Drežnjak, Boris Tišma, Tomislav Buljan, Ivica Zubac, Danko Branković, Ivan Vraneš i Krešimir Ljubičić.

– Radi se o igračima koji su se u ovom trenutku spremni staviti na raspolaganje hrvatskoj reprezentaciji i koji imaju veliku želju svojim radom pridonijeti nacionalnoj vrsti. Svi igrači na popisu spremni su i jedva čekaju početak. Znamo da neće biti lako, no rad u reprezentaciji Hrvatske uvijek ima posebno mjesto u srcu, povezuje i donosi dodatnu snagu, komentirao je izbornik.

Reprezentacija se okuplja u Zagrebu u ponedjeljak, 10. lipnja, a nakon šest dana košarkaši odlaze u Opatiju gdje će odigrati pripremni turnir s reprezentacijama Poljske i Brazila.

Hrvatska
Sport