SENZACIJA U IVANIĆ-GRADU: Naftaš Ivanić posramio Vrbovec

Naftaš Ivanić je na Zelenjaku s 4:0 slavio protiv trećeligaša Vrbovca golovima Brkića, Božića, Erika i Sabolića
243716781_186028986981406_520397577514426285_n

Kup susreti uvijek su posebno primamljivi za slabije rangirane momčadi, koje naročito grizu protiv bolje rangiranih klubova. Dvije senzacije dogodile su se tako jučer u Kup susretima Nogometnog saveza Zagrebačke županije, gdje su dva ranga slabije rangirani Naftaš Ivanić i Rakovec iz natjecanja izbacili Vrbovec i Mraclin.

Naftaš Ivanić je na Zelenjaku s 4:0 slavio protiv trećeligaša Vrbovca golovima Brkića, Božića, Erika i Sabolića upisavši šestu uzastopnu pobjedu.

-Što reći kada slika semafora govori više od riječi. Utakmica u kojoj je Naftaš izgledao kao trećeligaška momčad. Od početka utakmice dominantno i nadmoćno, što govori i sami rezultat utakmice. I u Kupu nastavljamo svoj pobjednički niz, od prve do posljednje minute velika dominacija na terenu i igra kakvom su svi naši navijači ostali oduševljeni, igra, trud i rezultat zbog kojih se imamo pravo nadati da će se u Ivaniću sljedeće godine gledati 4. HNL. Čestite dečkima i treneru na prolasku u sljedeće kolo kupa. Idemo jako- poruka je sa Zelenjaka.

Rakovec je nakon regularnih 2:2 protiv četvrtoligaša Mraclina, prolazak među osam ostvario boljim izvođenjem udaraca s 11 metara. Prolazak dalje izborila je i Rugvica Sava 1976 koja je s 2:1 porazila svoju staru mušteriju Lukavec.

Uz Naftaš Ivanić, Rakovec i Rugvica Savu 1976 u četvrtfinalu još su; Sava Strmec, Bistra, Samobor, Dugo Selo i Kurilovec.

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Ostalo
Vrbovec
Zagrebačka županija