Trnje u nezavidnoj poziciji

Senad Harambašić spašava Trnje, predsjednik Sivrić vjeruje u pozitivan ishod priče

Za mirnu luku u posljednja tri kola potrebna su četiri boda
DSC_0644

Nogometaši Trnja, domaćim porazom od Grobničana (0:3) doveli su se u neugodno poziciju glede ostanka u SuperSport 2. NL. Trnju je to bio peti uzastopni poraz, koji su pali na trinaesto mjesto ligaškog pretka uoči tri posljednja kola. Predsjedniku Jakovu Sivriću nije preostalo ništa drugo nego da šok kod igrača izazove promjenom trenera.

Dinka Turkalja, koji je naslijedio Danijela Pranjića koji je preuzeo Slobodu iz Tuzle, naslijedio je Senad Harambašić, dosadašnji trener trećeligaša Kurilovca, potvrdio nam je predsjednik Trnja Jakov Sivrić.

-Nismo to priželjkivali i s naše je strane sve poduzeto da do toga ne dođe. Trener Turkalj je jako dobro radio i imao je našu potporu odlaskom Pranjića. Početak je bio dobar, no onda nam se dogodio ovaj negativan niz i morali smo nešto napraviti. Naša je procjena kako je Senad Harambašić najbolje rješenje u ovom trenutku za naš klub. Naša je želja da on ostane i nakon prvenstva- kazao nam je predsjednik koji vjeruje u pozitivan ishod priče.

-Nekoliko je klubova u opasnosti da budu treći odozdola i da igraju kvalifikacije za ostanak. Mi ćemo s naše strane napraviti sve da do kraja prvenstva ostvarimo pozitivan rezultat. Nama je potrebna pobjeda i jedan remi u posljednje tri utakmice kako bi izbjegli kvalifikacije- zaključio je Jakov Sivrić.

U posljednja tri kola Trnje igra sa Zagorcem u Krapini, dočekuje Osijek II, dok u posljednjem kolu gostuju kod Hrvaca.

Grad Zagreb
Sport
Velika Gorica