Odličan nastup

Savatašima brojne medalje na Crikvenica openu

Savate klubovi Zagrebačke županije - Silver Eagle, Čigra i Sokol ukupno osvojili 27 odličja
448155781_410227132006157_5551960479308606591_n

Savate klubovi Zagrebačke županije – Silver Eagle, Čigra i Sokol u nedjelju 9. lipnja sudjelovali su na međunarodnom savate turniru Crikvenica open s kojeg su se vratili okićenim brojnim medaljama. Ukupno su natjecatelji ova tri kluba osvojili 27 odličja.

Najviše Savate klub Silver Eagle Rugvica čiji su natjecatelji osvojili 14 medalja. Zlatne odličja pripala su; Korini Stojić, Michaelu Kovačiću i Andriji Čačiću, Mia Varga, Mateja Đapjaš, Vito Barišić, Jurica Varga, Gabrijel Petek su bili srebrni, dok su Lana Farago, Lovro Paun i Kristijan Đapjaš natjecanje završili osvajanjem brončanih medalja. U revijalnim borbama srebrne medalje osvojili su Mia Varga, Din Hajder i Jurica Varga.

Natjecateljima Savate kluba Čigra pripalo je šest odličja – po dva , dva srebra i dvije bronce. Zlata odličja osvajaju Eli Bošnjak i Patrik Petrinčić, Antonia Blašković i Marko Golec su srebrni, a Petra Nemčić i Juraj Adžamović brončani.
Sedam medalja osvojili su natjecatelji Savate kluba Sokol iz Brckovljana. Antun Tunić je bio zlatni, Nicole Brekalo, Lana Burušić i Filip Grgić srebrni, a Jelena Burušić brončana. U revijalnim borbama Mark Matošević i Filip Grgić osvojili su zlatne medalje.

-Osim natjecanja, naši članovi iskoristili su sunčano vrijeme i uživali u morskim radostima, družili se i veselili, sklopili prijateljstva, te se sretni zajedno vratili svojim kućama- javio nam je glavni tajnik novoosnovanog Savate saveza Zagrebačke županije Hrvoje Velić.

Brckovljani
Rugvica
Sport
Sveti Ivan Zelina
Zagrebačka županija