Sara Habijančić zlatna, Marinela Bašković brončana na Gacka openu

Marinela je u polufinalu poražena od kasnije pobjednice turnira te je tako osvojila brončanu medalju, dok je Sara otišla do kraja i zasluženo osvojila prvo mjesto
Sara i Marinela

Protekle subote u organizaciji Taekwondo kluba Gacka, održan je tradicionalni turnir Gacka open 2022, na kojem je nastupilo 250 natjecatelja te preko 40 klubova iz Hrvatske i BiH.

TKD Velika Gorica na ovom je natjecanju nastupio sa samo dvije natjecateljice, juniorkama Sarom Habijančić i Marinelom Bašković, koje su osvojile zlato i broncu. Marinela je u polufinalu poražena od kasnije pobjednice turnira te je tako osvojila brončanu medalju, dok je Sara otišla do kraja i zasluženo osvojila prvo mjesto.

-Ovo je ujedno bio i zadnji kvalifikacijski turnir za Svjetsko juniorsko prvenstvo, ali na žalost Sara je završila na drugom mjestu kvalifikacija zbog prva dva turnira koja je izgubila u finalu. Nemamo za čim žaliti, cure su odradile super posao. Pred nama su neki drugi ciljevi i nadamo se da ćemo ih uspjeti ostvariti- poručio je trener Igor Matić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija