Sara Anđelić izborila nastup na Europskom kadetskom prvenstvu

Članice Taekwondo kluba Velika Gorica, Anamarija Kovčalija, Nina Mikulin, Sara Anđelić i Ema Kučiš kao predstavnice selekcije Zagrebačke županije nastupaju na Europskom klupskom prvenstvu u Solunu. Anamarija Kovčalija svoj je nastup okončala na petom mjestu, dok su jučer na tatami izašle Ema Kučić koja je poražena u prvom kolu te Sara Anđelić koja je svoj nastup odradila vrhunski te je stigla do finala u kojem je preglasavanjem poražena.

-Kroz ždrijeb koji joj nije bio nimalo lagan, čak četiri pobjede su joj bile potrebne za medalju, Sara na kraju odrađuje 6 borbi i tek u finalu na preglasavanje gubi borbu od domaće predstavnice, te tako osvaja srebrnu medalju i direktan plasman na Europsko kadetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu u Latviji- javio je iz Grčke trener Igor Matić.

Tako nakon Sare Habijančić koja je osigurala plasman prije mjesec dana u Njemačkoj, Taekwondo klub Velika Gorica ima još jednu predstavnicu, Saru Anđelić koja će joj praviti društvo u nacionalnoj selekciji na kadetskom Prvenstvu Europe.

Danas, svoj nastup ima juniorka Nina Mikulin.