Samobor prvak 4. NL, naslov potvrđen pobjedom u Glini

Samobor je 2:0 pobjedom u Glini kod Banovca napravio posljednji korak prema tituli i ulasku u 3. HNL

U posljednjem 30. kolu 4. NL Središte Zagreb – Skupina B, Samobor je 2:0 pobjedom u Glini kod Banovca napravio posljednji korak prema tituli i ulasku u 3. HNL. Strijelci za pobjedu Samobora bili su Brdek i Novoselec.

-Nakon duge i teške sezone uspjeli smo, s minimalnim resursima, bilo je napeto sve do zadnjeg kola, čestitke i drugoplasiranoj momčadi NK Sava Strmec, presudile su nijanse. Hvala svima na ogromnom trudu, svi smo stavili Klub na prvo mjesto, od stručnog stožera i igrača do svih volontera koji su pomagali cijelu sezonu. Bilo je i uspona i padova, ali na kraju pobjeđuju samo oni koji daju cijelo srce- nakon utakmice će predsjednik Mario Vojvoda uz poruku kako je ovo najbolja samoborska sezona nakon dugo vremena, jer su kadeti i juniori ušli u drugu Zagrebačku ligu.

-Idemo dalje, putevima stare slave, sad je prvo na redu fešta koju će Samobor pamtiti- istaknuo je Vojvoda.

Sava (S) koja je bila jesenski prvak na kraju je ostala kratka za jedan bod te je zauzela drugo mjesto. U posljednjoj ovosezonskoj utakmici Sava je u gostima s 2:1 svladala Sutlu-Laduč. U ostalim utakmicama 30. kola još su igrali; Mraclin-Stupnik 0:1, TOP-Lekenik 3:1, Zelina-Tigar Sveta Nedelja 1:3, Croatia-Moslavina 0:6, Libertas-Topusko 1:0 i Gradići-Rugvica Sava 1976 2:1.