Sven Raić zasukao rukave

Samobor odigrao prvu pripremnu utakmicu; sportski direktor Mario Makarun vjeruje u daljnji iskorak

Samobor je pripremni ciklus otvorio 2:0 pobjedom protiv juniora Kustošije
362238361_794287945880262_3523903085682511081_n Facebook NK Samobor

Utakmicom protiv juniora Kustošije, nogometaši Samobora započeli su s odigravanjem pripremnih utakmica. Golovima novopridošlih Peze i Plehana, Samobor je došao do pobjede od 2:0.

Trener Sven Raić, koji se na klupu Samoboraca vratio nakon pola godine izbivanja s pripremama za novu sezonu započeo je 17. srpnja, a prvoj prozivci odazvala su se 24 igrača.

-Trenutno je u kadru 30 igrača, nakon subotnje utakmice protiv Brežica reducirat ćemo igrači kadar na 20 igrača i 2 vratara- govori nam sportski direktor samoborskog trećeligaša Mario Makarun.

Čak sedam novih igrača uz trenerski povratak Svena Raića pristiglo je u Samobor. Dres kluba tako će u novoj sezoni nositi; Lovrić, Hanžek, Arapović, Ressler, Pezo Kovačić i Plehan, dok su klub napustili Belak, Mamić, Zelenika i Vujić, koji je zbog poslovnih obaveza odlučio uzeti stanku od nogometa.

-Naše se ambicije nisu previše mijenjale. I dalje želimo mirno poviti ligom. Želja je biti u vrhu poretka, a vjerujem kako ćemo to i ostvariti- naglašava Makarun, kojeg raduje povratak Raića na trenersku klupu.

-To je mlad i kvalitetan stručnjak, koji naročito voli rad s mladim igračima,a upravo takvu momčad mi i imamo- zaključio je Makarun.

Uz Svena Raića stručni stožer još čine pomoćni trener Željko Štulec, trener vratara Filip Štefković i fizioterapeut Ivan Bradić.

Samobor
Sport