SA ŽUPANIJSKIH TERENA: Naftaš Ivanić osigurao naslov, Meštrica na +6

Donosimo rezultate svih odigranih utakmica

Naftaš Ivanić novi je prvak Jedinstvene županijske lige. Tri kola prije kraja prvenstva Naftaš ima nedostižnih 11 bodova više u odnosu na Ban Jelačić. Upravo im je sastav iz Vukovine, bio posljednji suparnik, a utakmica na Zelenjaku je završila bez pogodaka čime je moglo započeti zasluženo slavlje momčadi Zlatka Koletića.

Uz derbi na vrhu, odigran je i derbi začelja u kojem je Kupa ugostila Klas. Možebitni bodovi spasa ostali su u Pokupskom nakon pobjede 2:1, kojom je Kupa prepustila fenjer Klasu.
U ostalim utakmicama 27. kola igrali su; Jaska Vinogradar-Mladost 2:2, Sloga-Dinamo (J) 8:2, Zrinski-Polet 4:0, Lomnica-Turopoljac 2:0, Vatrogasac-Bregana 3:1 i Rakov Potok-Strmec 2:0.

Meštrica slavila u Rakovcu, poraz Vatrogasca u Kobiliću

23. kolo 1. ŽNL-Istok donijelo je možebitni rasplet na vrhu, budući da Meštrica u posljednja tri kola ulazi s +6 u odnosu na Vatrogasac i Kloštar. Meštrica je danas uz dva gola Pavla Galovića s 3:1 slavila u Rakovcu, dok je prvi pratitelj, Vatrogasac izgubio bodove kod kuće od Lonje koja je slavila s 2:1.

U ovom kolu još su igrali; Dinamo Hidrel-Turopolje 2:3, Buna-Dubrava 3:1, Kloštar-Ban Jelačić 3:0, Posavec-Ostrna 1:3 i Gaj-Milka Trnina 4:1.

Klokočevac blizu cilja

U 23. kolu 1. ŽNL-Zapad igrali su; Savski Marof-Mladost (KS) 2:0, Mladost (L)-Sloga SUZA 4:1, Jamnica-Dinamo (O) 3:0, BSK-Klokočevac 0:0, Mladost (KD)-Sava 1:1, Krašić-Vrh 3:5 i Pušća-Novaki 4:1. Vodeći je Klokočevac s 55 bodova, sedam više od drugoplasirane Mladosti (KD) i Jamnice koji imaju po 48 bodova.