RUŽA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Najavljene nagrade najboljim turističkim objektima i djelatnicima

Prijave i nominacije su otvorene do 15. veljače za sve prijavitelje koji su svojim radom, trudom i posebnošću omogućili stvaranje novih vrijednosti i prepoznatljivosti destinacije
PHOTO-2023-01-31-11-01-26 (004)TZ Zagrebačke županije

Prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se godišnje nagrade za izvrsnost u održivom poslovanju i turizmu, smještajnim kapacitetima, inovativnosti, eno-gastronomiji te najboljim pojedincima i djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Ruža Zagrebačke županije godišnja je nagrada za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja na području Zagrebačke županije.

Prepoznata kao vrhunska eno-gastronomska destinacija s mnoštvom kulturnih, tradicijskih te suvremenih manifestacija nadomak hrvatske metropole, Zagrebačka županija bilježi uspješan kraj turističke godine. Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, zeleni „zagrebački prsten“ privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom.

Rast posjećenosti i broja noćenja rezultat je zajedničkog rada i truda u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče, koja nastaje u suradnji s profesionalnim djelatnicima i inovativnim, održivim turističkim objektima, kojima posvećujemo prestižnu godišnju nagradu za izvrsnost u turizmu.

TZ Zagrebačke županije

-Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu, imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije Zagrebačke županije a godišnjim priznanjima za izniman doprinos želimo ih motivirati u daljnjem radu i trudu te pokazati uspješne primjere kao putokaz svim dionicima razvoja turizma- najavila je prvu godišnju dodjelu nagrada direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

-Pozivam sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince.

Prijave i nominacije su otvorene do 15. veljače za sve prijavitelje koji su svojim radom, trudom i posebnošću omogućili stvaranje novih vrijednosti i prepoznatljivosti destinacije, dok će Velika Gorica biti grad domaćin svečane dodjele nagrada 28. veljače.

Događanja
Hrvatska
Zagrebačka županija