Rukometašima Gorice bodovi u Dubravi, sjajno izdanje Hrvoja Cekovića

Treća uzastopna pobjeda rukometaša Gorice
DSC_1810

S gostovanja u Dubravi rukometaši Gorice vraćaju se s dva boda nakon pobjede 35:33. Trećom uzastopnom pobjedom Gorica je ostala na vrhu ligaškog poretka s osam bodova.
Dva manje, ali i dva susreta manje ima Nexe. S istim brojem bodova je i Rudar.

Sjajnu utakmicu u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji ponudili su nam Dubrava i Gorica. Bio je to sudar dva hrvatska izbornika mlađih kategorija – Kreše Ivankovića, izbornika kadeta i Andrije Nikolića, novog izbornika juniora. Domaćin je silovito otvorio susret, već u 9. minuti imali su 5:1, da bi na isteku prve četvrtine vodili 9:4.

Gorica se dugo mučila da pronađe svoju igru, ali, malo po malo smanjivala je zaostatak. Kada je u završnici prvoga dijela povezala tri pogotka za redom, stigla je na samo minus dva (15:13). Ipak, Dubrava je prvo poluvrijeme zatvorila s dva pogotka i na predah odnijela +4 (17:13).

U nastavku, sasvim druga slika Goričana. Za samo četiri minute igre stigli su serijom 5:1 do izjednačenja 18:18. Dubrava je izgubila sigurnost realizacije i počela griješiti, no čuvala je vodstvo sve do 46. minute, kada Gorica preuzima primat, 25:26. Osam minuta prije kraja Goričani imaju tri pogotka viška i čini se, rade odlučujući korak ka pobjedi (28:31).

S osam pogodaka Ivan Barbić bio je najbolji u domaćim redovima, dok je prvo ime Gorice bio sjajni Hrvoje Ceković koji je utakmicu završio s 12 pogodaka uz samo jedan promašaj.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija