Rukometašima Dugog Sela druga uzastopna pobjeda, s puno optimizma dočekuje se vodeća Požega

Na domaćem parketu nakon velike borbe s minimalnih 24:23 Dugoselci su bili bolji od Đakova

Rukometaši Dugog Sela sinoć su upisali drugu uzastopnu pobjedu. Na domaćem parketu nakon velike borbe s minimalnih 24:23 pobijeđena je momčad Đakova, čime su gostujući bodovi osvojeni u nedjelju u Prelogu (pobjeda Dugog Sela 43:34) dobili na dodatnoj težini.

Pobjedu su Dugoselci izvojevali u drugih 30 minuta, nakon što su u velikoj većini prvog dijela bili u rezultatskom zaostatku. No, dobar ulazak u nastavak susreta, nekoliko “laganih” pogodaka i dobra igra u obrani kojom je uspješno dirigirao vratar Nikola Lončar, koji se prometnuo u jednog od junaka pobjede, jer je sjajno obranio posljednji napad gostiju odredili su pobjednika ovog nadasve zanimljivog susreta.

-Teška i zahtjevna utakmica, koja se dobro završila po nas. Ovoga puta je izgleda presudila naša volja i želja, a večeras smo bili i spretniji u rukometnom segmentu zbog čega dva boda ostaju u Dugom Selu- kazao je nakon utakmice trener domaće momčadi, Matej Mišković, čiji izabranici sada s puno više optimizma dočekuju posljednju ovosezonsku utakmicu, koja im za vikend u Dugo Selo dovodi lidera Požegu.

-Nakon ove dvije pobjede pritisak je pao s naših leđa što se tiče bodovnog zaostatka za ostatkom lige. Sada smo tu na jednu utakmicu. Sada rasterećeni dočekujemo Požegu, ja sam siguran kako će dečki dati sve od sebe da bodovi ostanu kod kuće- zaključio je Mišković.