Težak poraz

Rukometašice Udarnika u Karlovcu zaleđene na -9

Proljetna izdanja Udarnika daleko su od sjajne igre iz prvog dijela sezone u kojem su igračice trenera Darija Zrnića bile apsolutni hit
WhatsApp Image 2023-03-26 at 17.33.57

Takvom scenariju malo tko se nadao. Na gostovanju u Karlovcu kod ŠR Karlovac, rukometašice Udarnika doživjele su drugi ovosezonski poraz. Grubim rječnikom bio je to brodolom kurilovečkog sastava koji je ostao zaleđen na -9. Konačnih 29:20 za domaću ekipu najbolji je pokazatelj lošeg izdanje kurilovečkog drugoligaša.

Prvih dvadesetak minuta igračice trenera Darija Zrnića još su bile “u igri” (8:8), da bi do odlaska na odmor domaće rukometašice stekle +2 (13:11). Potpuni slom Kurilovčanke su doživjele u nastavku u koji Karlovčanke ulaze serijom 8:2 za vodstvo 21:13, da bi u posljednjih deset minuta ušle s dvocifrenom prednošću (26:15).

Proljetna izdanja Udarnika daleko su od sjajne igre iz prvog dijela sezone u kojem su igračice trenera Darija Zrnića bile apsolutni hit. Što se promijenilo u međuvremenu nije nam poznato. Tko zna, možda su neke od igračica previsoko poletjele!? Bilo kako bilo, Udarnik je i dalje drugoplasirana sastav lige, iza nedodirljivog Rudara koji je i dalje na stopostotnom učinku.

U vrlo lošem izdanju Udarnika valja izdvojiti učinak i igru Nikoline Laco koja je postigla pet zgoditaka, koliko je postigla i Magdalena Jurić. Karlovačke strijelce predvodila je Kristina Vuković s osam zgoditaka, dok je gol manje imala Tihana Razumić.

Sport
Velika Gorica