Treća utakmica, treća pobjeda

Rukometašice Ivanića sredile Podravku. Lovro Malec: Jako slatka pobjeda

Igračice trenera Lovre Maleca slavile su s 18:16 nastavivši sjajan rezultatski niz
Radnik vs Ivanič Uros Hocevar / kolektiff

Nakon savršenog prvog dana u kojem su ostvarile dvije pobjede, rukometašice Ivanića drugi natjecateljski dan Završnice prvenstva Hrvatske otvorile su pobjedom protiv Podravke. Igračice trenera Lovre Maleca slavile su s 18:16 nastavivši sjajan rezultatski niz.

-Treća utakmica, treća pobjeda. Sve su pobjede slatke, no ova je nekako najslađa- na prvu će iz Poreča trener Lovo Malec.

Bila je to utakmica puna preokreta u kojoj su igračice Podravke bile bolje u prvom dijelu nakon kojeg su imale +2 (7:9), da bi u nastavku Ivanićanke zaigrale puno bolje i u posljednjih šest minuta preokrenule rezultat u svoju korist napravivši seriju 4:1 za konačnih 18:16.

-Znali smo da će biti teška utakmica. Oni su dobra ekipa s nekoliko reprezentativki. Podravka je puno bolje ušla u utakmicu, no do odlaska na odmor uspjeli smo uloviti priključak. U nastavku smo stalno lovili prednost, no uspjeli smo uz veliku borbenost i htijenje preokrenuti rezultat i slaviti- govori nam trener ŽRK Ivanić, koji se i u posljednjem susretu protiv Cetine nada pobjedi.

-Nadam se nastavku niza. Iako smo jedna od najmlađih i najnižih ekipa, velikom borbenošću nadoknađujemo sve- poručio je Lovro Malec.

U pobjedi protiv Podravke četiri gola postigla je Rea Loina, po tri Anamarija Barić i Anđelina Šimunović, dva gola postigle su Petra Bekić, Lucija Kirin i Ida Jakopčević, dok su se jednom među strijelce upisale Tea Dečman i Marija Lovrić.

Ivanić-Grad
Sport