RUKOMETAŠI GORICE PO POVRATKU IZ RUMUNJSKE: Idemo u Velikoj Gorici potvrditi ovu pobjedu

Rukometaši Gorice u Rumunjskoj su ispisali povijest

Rukometaši Gorice u Rumunjskoj su ispisali povijest. Pobjeda 26:24 protiv AHC Potaisse ostat će zlatnim slovima upisana u klupskoj povijesti, budući da je to prva europska pobjeda za gorički klub.

Nakon slavlja u Turdi Goričani su se sinoć poslije večere uputili prema Velikoj Gorici, gdje su ih jutros nešto prije deset sati dočekali predsjednik Neven Karas, sportski direktor Drago Kovačević i predsjednik Zajednice športskih udruga Velike Gorice Goran Kovačić kako bi im čestitali na sjajnom rezultatu.

-Malo iznenađujuć rezultat valjda za sve. Kako je utakmica odmicala sve smo se više nadali pobjedi, jer smo vidjeli da možemo i jer smo bili bolji na terenu- kazao nam je kapetan momčad Hrvoje Ceković po dolasku u Veliku Goricu.

-Znali smo da su dobri, a uz to su imali i domaćinsko suđenje. Pobijedili smo njih i suce te je rezultat na našoj strani. Čekamo ih za tjedan dana i idemo to potvrditi- nadovezao se pomalo umorni kapetan, koji vjeruje kako ih Rumunji nemaju više čime iznenaditi.

Sličnog mišljenja je i trener Andrija Nikolić koji je u svom prvom samostalnom europskom debiju upisao pobjedu.

-Dečki su odigrali vrhunsku utakmicu i ne bi bilo nepošteno da je rezultat bio i veći u našu korist Važno je znati da utakmica još nije završena te da treba odigrati drugo poluvrijeme u Velikoj Gorici gdje trebamo biti maksimalno koncentrirani- rekao nam je trener Nikolić.

Uzvratna utakmica igra se sljedeće subote u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.