Isplata kreće u ponedjeljak, 11. prosinca

Rugvica isplaćuje 40 eura božićnice

Pravo na božićnicu imaju umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 400 eura, korisnici nacionalne naknade za starije osobe te korisnici prava na osobnu invalidninu iz sustava socijalne skrbi
20230501_124506

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Rugvice, vijećnici su donijeli odluku o isplati božićnica umirovljenicima čija mirovina ne prelazi iznos od 400 eura, korisnicima nacionalne naknade za starije osobe te korisnicima prava na osobnu invalidninu iz sustava socijalne skrbi. Svima njima povodom božićnih blagdana bit će isplaćena božićnica od 40 eura.

Isplata će započeti u ponedjeljak, 11. prosinca i trajat će do srijede 20. prosinca, a svoju božićnicu nositelji prava mogu podići od 8 do 15 sati u prostoriji Udruge umirovljenika u Rugvici (Trg dr. Franje Tuđmana 1).

-Umirovljenici sa sobom moraju imati odrezak od zadnje mirovine i osobnu iskaznicu, a korisnici zajamčene minimalne naknade trebaju ponijeti poziv koji će dobiti poštom i osobnu iskaznicu. Korisnici nacionalne naknade trebaju ponijeti rješenje o priznavanju iste te osobnu iskaznicu, dok korisnici prava na osobnu invalidninu trebaju ponijeti rješenje nadležnog Zavoda za socijalni rad i osobnu iskaznicu- istaknuli su iz Općine Rugvica.

Ostalo
Rugvica