RK Kozara Mlijekoprodukt pobjednik turnira u Zaprešiću

Vikend u Zaprešiću protekao je u znaku rukometa, ne samo zbog Europskog prvenstva kojem je Hrvatska domaćin, nego i zbog dvodnevnog međunarodnog kadetskog rukometnog turnira „Memorijal Ivica Birovčec“ kojeg je organizirao Muški rukometni klub Zaprešić, koji se nada kako će ova rukometna priča svakom godinom sve više jačati, kako brojem sudionika, tako i kvalitetom organizacije, koja je i ove godine bila zadovoljavajuća. 

Hvalevrijednu sportsku manifestaciju svečano su otvorili zamjenik gradonačelnika Damir Benčević i sin pokojnog Ivice, Filip Birovčec, a podršku organizaciji memorijala koji je održan po peti puta uz Grad Zaprešić dali su i Turistička zajednica i brojni drugi sponzori.

Na turniri je sudjelovalo deset ekipa među kojima i momčadi iz susjedne Bosne i Hercegovine te Italije, ali i iz Austrije. Pobjeda je ove godine pripala kadetima Rukometnog kluba Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice koji su u finalnom susretu svladali prošlogodišnje osvajače turnire, rukometaše Borca m:tela, dok su treći bili igrači Gorice.