Remi Slaven Belupa i Gorice u nezanimljivoj utakmici, koju je obilježila teška ozljeda Golubickasa

Utakmica odigrana na koprivničkom stadionu završila je najnepopularnijim rezultatom 0:0

Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Nogometaši Gorice nakon 89 dana danas su u Koprivnici ponovno istrčali na teren u prvenstvenoj utakmici. Za razliku od njih Slaven Belupo, već je prošle subote imao službenu utakmicu u okviru Kupa, gdje ih je u polufinalu zaustavila Lokomotiva (1:3).

Večerašnji susret na Stadionu Ivana Kušeka Apaša svi će akteri nastojati zaboraviti čim prije, jer malo toga bilo je za vidjeti. Konačnih 0:0 zapravo najbolje i ocrtava ono što se događalo na terenu.

Iako se mreža u 22. minuti zatresla, pogodak domaće momčadi opravdano je poništen, jer Bogojević, koji je htio potvrditi zgoditak Krstanovića, čija bi lopta ionako završila u golu Gorice bio je u zaleđu. Zaista neshvaćen potez domaćeg igrača.

Nažalost, povratak na teren po dobrome neće pamtiti mladi litvanski veznjak na radu u Gorici, Paulius Golubickas koji je u sudaru s domaćim stoperom Tomislavom Božićem izvukao deblji kraj, te je za njega susret završio već u sedmoj minuti. Kasnijim pregledom utvrđeno je kako mu je pukla vilica zbog čega će biti podvrgnut operativnom zahvatu.