Kraj suradnje

Razišli se Mladina i NK Rudeš

Mladinin nasljednik još nije poznat
Davor Mladina Boris Ščitar/PIXSELL

Novi hrvatski nogometni prvoligaš Rudeš i dosadašnji trener Davor Mladina okončali su suradnju, objavili su iz zagrebačkoga kluba. Iskusnom nogometnom stručnjaku je istekao ugovor s Rudešom, a novi nije potpisan.

Mladina je preuzeo Rudeš početkom listopada prošle godine, a u 23 utakmice upisao je 14 pobjeda, šest remija i tri poraza predvodeći momčad do prvog mjesta SuperSport 1. NL te promocije u najviši rang hrvatskog nogometa.

– Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha, a u meni će imati najvećeg navijača, poručio je Mladina.

Rudeš je po drugi put ušao u 1. HNL, a posljednju prvoligašku sezonu ovaj zagrebački klub je imao 2018/19.

– Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci, jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Također, stigli smo i do četvrtfinala hrvatskog nogometnog Kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, poručio je sportski direktor Silvijo Marić.

Grad Zagreb
Sport