Quattro Leones kreće u obranu naslova

Najatraktivnije utakmice su svakako prvi nastup prošlogodišnjih osvajača turnira momčadi Quattro Leones kojima je ždrijeb kao prvog protivnika donio opasnu ekipu Biberon Maraska
PXL_281218_23098399

I ovaj vikend na Kutiji šibica donosi nekoliko zanimljivih susreta. Najatraktivnije utakmice svakako su prvi nastup prošlogodišnjih osvajača turnira momčadi Quattro Leones kojima je ždrijeb kao prvog protivnika donio opasnu ekipu Biberon Maraska, susret Cosic Transporta iz Austrije s odličnom ekipom Hotel Maestrali Riva te obračun odličnih veteranskih momčadi Sofre i Air Casha.

Subota je rezervirana za dvoranu u Dubravi gdje će se od 11:00 do 21:00 sat odigrati 12 utakmica drugog kola turnira. U nedjelju se utakmice igraju u Peščenici i Trnskom. U Peščenici utakmice kreću od 11:50.

Nedjelja u Trnskom donosi nekoliko potencijalno vrlo atraktivnih utakmica među kojima su susreti ekipa Zloćo i Prijatelji & CB Novi Jelkovec, za koje igraju Kujtim Morina, Patrik Drndić i Dalibor Radusin, protiv momčadi Kantonalna bolnica Dr. Irfan Ljubijankić.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport