PRVO APRILSKA ŠALA: Nenad Haleuš Mali ipak ne ulazi u politiku

Mnogi čitatelji našeg portala, kao i slušatelji Zabavnog radija nasjeli su na prvotravanjsku šalu i povjerovali da se Nenad Haleuš Mali, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta i urednik Dugoselske kronike stvarno kandidirao za gradonačelnika Dugog Sela

Mnogi čitatelji našeg portala, kao i slušatelji Zabavnog radija nasjeli su na prvotravanjsku šalu i povjerovali da se Nenad Haleuš Mali, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta i urednik Dugoselske kronike stvarno kandidirao za gradonačelnika Dugog Sela.

U programu uživo koji je išao na Zabavnom radiju, prenijeli smo press konferenciju i prilično realna obećanja, među kojima i ono o referendumu o imenu Dugog Sela s prijedlogom da postane Martin grad ili Grad svetog Martina.

Nenad Haleuš Mali uživio se u svoju ulogu i odlučno poručio;

-Ako može i Vuco, ako može Škoro, ako je mogao i Drele, budite sigurni da može i Haleuš Mali, koji će vam osigurati više društvenog i socijalnog boljitka nego što ste si sami poželjeli. Bolje rješenje na dugoselskoj političkoj sceni trenutačno ne postoji. Izborom Haleuša Malog osigurali ste sebe, ali i njega barem do penzije. I stoga, ne gledajte stranačke plakate – Nenad Haleuš je sve što trebate da znate. Osigurajte budućnost sebi i svojoj djeci pod sloganom “Mali gradonačelnik za velika djela”.

Nakon objave kandidature Haleuš Mali je primio brojne poruke i pozive, a na mjesto događaja stigao je i stvarni kandidat Rade Bilić, a za vrijeme druženja nakon objave kandidature nazvala ga je i aktualna zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić.

-Program sam upravo prodao Radi, on ima sva autorska prava na njega- uz smiješak će Nenad Haleuš Mali uz poruku.

-Srce mi je puno, kako bi rekao jedan od mojih prethodnika. Ljudi, ovo je zeka-peka, ipak je danas 1. april.