Na Udarnik dolazi HAŠK

Prva djetelina s tri lista je u kurilovečkoj košarici. Hoće li u subotu ubrati i drugu?

Kurilovčani posljednje tri prvenstvene utakmice nisu primili ni jedan zgoditak i žarko žele nastaviti taj niz
DSC_7989

Nogometno proljeće u Kurilovcu, makar je bila riječ o odgođenoj utakmici iz prošle jeseni, nije moglo bolje početi. Gotovo 150 gledatelja, mladi kurilovečki navijači uz svoj bubanj u kojeg su vrijedno lupali svih 90 minuta, zgoditak u samoj završnici susreta i prva tri boda na kontu Kurilovca, prva djetelina s tri lista u kurilovečkoj nogometnoj košarici.

Već ove subote, 2. ožujka, u 15,30 sati, Kurilovčani imaju prigodu ubrati još jednu djetelinu s tri lista, osvojiti nova tri boda. Na SRC Udarnik, na susret 18. kola 3. NL Centar dolazi zagrebački HAŠK. Momčad je ovog tjedna vrijedno trenirala, zaliječe su ozljede nekolicine igrača, a prošle subote uspješno je odbolovana i jedna „žutica“ (tri žuta kartona), te u punom sastavu orni za još jedan uspješan nastup Kurilovčani očekuju i dočekuju „akademike“ s Malnarove Pešćenice.

Kurilovčani posljednje tri prvenstvene utakmice nisu primili ni jedan zgoditak i žarko žele nastaviti taj niz. Hoće li u tome uspjeti uvjerite se sami već ove subote uz simboličnu cijenu ulaznice od svega 4 „ojrića“ (op. maloljetnici i dame ne plaćaju ulaz).

-Čekamo Vas na SRC-u Udarnik. Dobro nam došli!- poručuju iz kluba.

Sport
Velika Gorica