Puno zabavnog sadržaja za sve

Prljavo kazalište u Križu za najzabavniji vikend u godini

Najzabavniji vikend u godini u Općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza, a ove godine začinit će ga koncert legendarnog Prljavog kazališta
Koprivnica: Prljavci koncertom rasplesali građane povodom Praznika rada Damir Spehar/PIXSELL

Najzabavniji vikend u godini u Općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza, a ove godine začinit će ga koncert legendarnog Prljavog kazališta. Želite sudjelovati u programu? Imate udrugu koja djeluje na području Općine ili u okolici i imate ideju za sudjelovanje u programu, svakako se javite, ali obavezno rezervirajte taj vikend za dolazak u Križ jer je pripremljeno puno zabavnog sadržaja za sve!

U petak 23. kolovoza očekujemo zabavni sadržaj u centru Križa i to od 17 sati kada će za najmlađe na livadi u centru biti postavljeni besplatni napuhanci, mađioničarska i balon predstava, a odrasle od 21 sat očekuje ugostiteljska ponuda uz nastup Tamburaša kraljeva.

Subota, 24. kolovoza centralni je dan obilježavanja u kojem se održava tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina, srednjovjekovni edukativno-zabavni tabor za djecu u organizaciji Udruge Čuvara reda Grada Zagreba, a koji uključuje streličarenje, srednjovjekovnu bolnicu i pisarnicu, srednjovjekovne igre i radionice za djecu te viteške igre. Za odrasle u hladovini parka bit će tradicionalno dobra degustacija vina Udruge Škaf uz zvukove tamburice. Navečer slijedi nastup DJ-a Claudia Madirazza i Saksofoniste Dominika Grgića na pozornici u centru Križa, koji će zagrijati atmosferu za koncert Prljavog kazališta u 22 sata.

U nedjelju, 25. kolovoza slijedi kotlovinijada Udruge branitelja Općine Križ i tradicionalna obiteljska biciklijada.
Program Dana Općine od kraja kolovoza do druge polovice rujna sadrži i brojna sportska događanja, kulturna, glazbena i edukativna događanja.

Sve udruge koje još nisu, a imaju ideju i žele svojim programom, odnosno sadržajem sudjelovati u programu obilježavanju Dana Općine Križ, isti mogu prijaviti Općini Križ na [email protected] ili broj telefona 01/2831-515 najkasnije do 5. srpnja. Prijave za Sajam obrta i rukotvorina, biciklijadu te kotlovinijadu kreću uskoro, zato pratite internet i Facebook stranicu Općine Križ.

Događanja
Križ