Održana svečana ceremonija

Prisegnuli učenici Policijske škole Josip Jović

Na Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“ u petak je održana svečanost završetka školovanja učenika 4. razreda Policijske škole Josip Jović koji su položili svečanu prisegu, a glavni ravnatelj policije Nikola Milina dodijelio je nagrade najboljim učenicima
Zagreb: Svečanost povodom završetka školovanja učenika 4. razreda Policijske škole Josip Jović Robert Anic/PIXSELL

Na Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik” održana je svečana ceremonija povodom završetka školovanja učenika 4. razreda Policijske škole Josip Jović. Ova svečanost bila je posebno značajna jer je prisegu položila i prva generacija učenika koji su se školovali za potrebe Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije.

Među ponosnim maturantima bio je i mladi Filip Manojlović iz Đeletovaca u zapadnom Srijemu. Nakon što je položio svečanu prisegu, prva mu je čestitala njegova mala sestrica, koja je na ceremoniju došla odjevena kao policajka, što je dodatno uljepšalo ovaj posebni trenutak.

Robert Anic/PIXSELL

Svečanosti su, među ostalima, nazočili glavni ravnatelj policije Nikola Milina i državni tajnik Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije Jure Martinović. U svom obraćanju, ravnatelj Milina izrazio je ponos zbog postignuća mladih policajaca i policajki te je najboljim učenicima uručio nagrade, naglasivši važnost njihove uloge u društvu i odgovornosti koju preuzimaju.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska