Priprema se novo izdanje Revije najboljih vina Zagrebačke županije

Pozivaju se svi zainteresirani vinari i sirari da svoje prijave za besplatno sudjelovanje dostave do 26. veljače, a detalje poziva možete pročitati u nastavku
172060_658e3fe490f03d95e7e3.jpg__648x432_q85_crop_subsampling-2_upscale

Ovogodišnja, treća po redu Revija najboljih vina Zagrebačke županije, održat će se u četvrtak, 12. ožujka  u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb od 13,00 do 19,00 sati.

Prilika je to da se najbolji vinari s područja Zagrebačke županije okupe na jednom mjestu te predstave enolozima, ugostiteljima, hotelijerima, turističkim djelatnicima i ljubiteljima vina svojim kvalitetnim vinima te na taj način promoviraju „zeleni zagrebački prsten“ kao iznimnu, vinorodnu regiju.

Sir i vino oduvijek su išli „ruku pod ruku“ stoga će na ovoj manifestaciji svoje sirevi imati priliku predstaviti i sirari s područja Zagrebačke županije. Iz tog razloga, Zagrebačka županija poziva sve zainteresirane vinare i sirare sa svog područja da se prijave na sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj enološkoj manifestaciji. Za prijavu je dovoljno ispuniti prijavni obrazac te ga poslati na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 26. veljače.

Prijavni obrazac za vinare dostupan je ovdje, a za sirare ovdje.

 

Događanja
Hrvatska
Zagrebačka županija