Pretkolo Kupa: Kurilovec u Suhopolje, a Sava (S) u Čakovec

U Zagrebu je danas u nazočnosti klubova održan ždrijeb parova i domaćina utakmica pretkola Kupa, koje su na rasporedu 29. kolovoza s početkom u 16 sati. Moguće je budu li klubovi suglasni oko promjene termina da se utakmice odigraju i za vikend 25./26. kolovoza.

U ždrijebu su se našla 32 kluba, s područja Zagrebačke županije plasmanom u finale Kupa to su izborili Kurilovec i Sava (S), kojima je ždrijeb za protivnike predvidio Suhopolje kamo će pomlađena momčad Kurilovca, dok Savu očekuje gostovanje u Čakovcu, kod novog drugoligaša Međimurja.

Ostali parovi su; Bednja-Pitomača, Slavija-Segesta, Koprivnica-Sloga (Mravince), Križevci-Rovinj, Zagorec-Libertas, Višnjevac-Vrapče, BSK-Vukovar 1991, Rudar-Krk, Primorac-Zagora, Jadran LP-Bjelovar, Nedelišće-Sloga (Nova Gradiška), Hrvatski dragovoljac-Varaždin i Karlovac-Marsonia.

Pobjednici ovih susreta ulaze u šesnaestinu finala koja je na rasporedu 26. rujna, a parovi će se odrediti na osnovu koeficijenta uspješnosti klubova u natjecanju Kupa u posljednjih pet godina.

Hrvatska
Sport