Presveto srce Isusovo proslavljeno u Ključu Brdovečkom

Mjesto Ključ Brdovečki već godinama dan svog mjesta veže uz blagdan Presvetog srca Isusova, a to ime nosi i njihova kapelica u kojoj je nakon procesije od raspela u Zagrebačkoj ulici do kapele služena sveta misa.

Prije procesije održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Ključ Brdovečki na kojoj je predsjednik Vijeća Božidar Novak zahvalio svima koji su pomagali da se u proteklom mandatu odrade neki od planiranih projekata. Da bi se odradilo što više i kvalitetnije održano je 15 sjednica na kojima su se dogovarali detalji za fašnik, štruklijadu, božićne blagdane, Sv. Nikolu…

-Naš mandat je pri kraju, a dobro je da dođe do promjena jer neki vijećnici su se umorili i više ne prate ritam Vijeća našeg mjesnog odbora. Mi smo tu nemoćni, ali zahvaljujem svima koji su u proteklom razdoblju sudjelovali u našim aktivnostima na bilo koji način- rekao je Božidar Novak.

Čestitke svim mještanima uputio je načelnik Općine Brdovec Alen Prelec, s posebnim naglaskom na ostvarene vrhunske rezultate u uređenju mjesta i pripremi odličnog jela za što su osigurali prva mjesta na nedavnom obilježavanju Dana Općine Brdovec.