Radi se o četiri osobe

Prepoznajete li osobe s fotografija? Počinili su djelo teške tjelesne ozljede

Korisne informacije građani mogu dostaviti na broj telefona 192
SLIKA 1-1-1

U nedjelju 19. svibnja u Draškovićevoj ulici u Zagrebu ,nepoznati su počinitelji počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke svjetlije kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, a na desnoj podlaktici ima tetovažu. Drugi muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke tamne kose, odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Treći muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice. Četvrti muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

-Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192- objavila je policija.

Crna kronika
Grad Zagreb
Izbor urednika