Poznata lica Nove TV zaplesala na snimanju novog blagdanskog videospota

Za mnoge je predbožićno vrijeme omiljeno doba godine, pa je tako i u redakciji Nove TV sve u znaku Božića i blagdana

Dnevnik.hr

Božićni ukrasi, puno lampica i mirisi kolača nagovještaju početak blagdanskog ozračja. A tome ugođaju pridružila su se poznata lica Nove TV te u novom blagdanskom spotu zapjevala i zaplesala uz „Zvončiće“.

Na snimanju spota okupilo se mnogo poznatih osoba poput Sanje Doležal, Marije Miholjek, Renate Končić i drugi.

-Jako mi je draga pjesma, prije svega jako mi je drago da sam tu u ovom bajkovitom ambijentu i draga mi je pjesma jer Zvončiće znam od rođenja u trbuhu. Jer je zapravo tekst hrvatski,  tradicionalno napisao moj tata. I tata je bio jako sretan kad sam mu javila da je baš Nova TV odlučila ovaj spot s tom pjesmom nekako uljepšat. I super je matrica i super su svi otpjevali- izjavila je Sanja Doležal za Dnevnik.hr.

-Divan je osjećaj, baš je lijepo malo blagdanskog ugođaja, s obzirom na sve ove vijesti koje nam se događaju, ne proteklih dana već proteklih mjeseci, pa evo sad i godina. Stvarno je lijepo naći se u ovakvom ozračju i nadam se kako snijeg nećemo vidjeti samo u ovom božićnom spotu Nove TV- rekla je Marija Miholjek.

Uz božićnu atmosferu koja je vladala, mnogi su popustili i pred plesnim izazovima.

-Prvo je bilo ono ne, ne, ne mi nećemo plesati, oni neka plešu, mi nećemo plesati, ali nakon tri puta je išlo sve glađe. I na kraju smo bili bolji od njih. Od profesionalnih plesača samo da kažem. Mislim da će puno dama biti ljubomorno, ali ono pozitivno ljubomorno. S obzirom da ga svi vole, što da ja radim- izjavili su Melkior Bašić i Renata Končić Minea.

Za mnoge je predbožićno vrijeme omiljeno doba godine, pa je tako i u redakciji Nove TV sve u znaku Božića i blagdana.

-Ali u našoj redakciji stvarno bude lijepo, bude veselo, imamo jedan zajednički bor koji svi zajedno okitimo, svatko donese nešto od doma i bude delicija iz svih krajeva Hrvatske- kaže Marija Miholjek.