Povratak Vukova na Tuškanac – priča o sedam desetljeća Cibone

Na platou javne garaže Tuškanac otvorena je izložba fotografija “Vukovi s Tuškanca”. Izloženi postav rezultat je suradnje Zagrebparkinga i Košarkaškog kluba Cibona, a riječ je o 58 fotografija snimljenih na igralištu tadašnje Lokomotive. Fotografije o bogatoj povijesti kluba mogu se pogledati na stubištu, po mnogima, najljepše garaže u gradu.

Događanju su nazočili direktor Cibone Domagoj Čavlović, trener prve momčadi Ivan Velić, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban, voditeljica Zagrebparkinga Biserka Petrović te košarkaši Cibone i klupska legenda Mirko Novosel i Mihovil Nakić. Izložbu je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, istaknuvši kako je klub s vremenom postao simbolom Zagreba, koji je iznjedrio svjetski poznate košarkaše i ostvario brojne vrhunske rezultate.

-Cibona je jedan od najtrofejnijih klubova u Hrvatskoj, osvojila je 35 trofeja u zemlji i na međunarodnim natjecanjima. Cibona je dala čak tri člana koji su primljeni u košarkašku Kuću slavnih, Mirko Novosel kao trener te Dražen Petrović i Krešimir Čošić kao igrači. Rijetki su sportski klubovi u svijetu koji se mogu pohvaliti ovako bogatom prošlošću- rekao je u svom obraćanju gradonačelnik te najavio kako će Grad i nadalje pomagati Klubu.