POU DUGO SELO POKRENULO VIRTUALNO KAZALIŠTE – Uživajte uz Hudi beteg

U nedostatku kulturnih i kazališnih događanja u našem gradu, koji nedostaju svima i koji trenutno nisu mogući zbog svima poznate epidemiološke situacije, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pokrenulo je Virtualno kazalište u sklopu kojega je ponuđena prva online predstava HUDI BETEG

U nedostatku kulturnih i kazališnih događanja u našem gradu, koji nedostaju svima i koji trenutno nisu mogući zbog svima poznate epidemiološke situacije, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pokrenulo je Virtualno kazalište u sklopu kojega je ponuđena prva online predstava HUDI BETEG.

Riječ je o komediji u izvedbi dugoselskih amatera, čiji scenarij i režiju potpisuje Štefica Fanjek. Premijerno je izvedena u srpnju prošle godine u Dugom Selu, a predstava je u međuvremenu uspješno prikazana na manifestaciji amaterskih kazališnih skupina u Svetom Ivani Zelini „Kajkalište“ te u sklopu manifestacije obilježavanja Dana Općine u Rugvici, odlično prihvaćena od svake publike.

Uspješna predstava prva je od kazališnih uradaka polaznika radionice kazališnog amaterizma u sklopu europskog projekta POU Dugo Selo pod nazivom „Radost življenja“, a čija je voditeljica Fanjek. Nakon Hudog Betega dugoselski amaterski glumci, svi u kategoriji 54+, prikazali su još jednu kazališnu uspješnicu „Pravo i pravica“ koja će se nastojati prikazati u narednom razdoblju Virtualnog kazališta.