POKLON NAVIJAČIMA IZ MAKSIMIRA: Bočkaj u Dinamu

Petar Bočkaj novi je igrač zagrebačkog Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka
bockaj_7_907edfd5-14b1-43db-9dfa-1cd014363d1e GNK Dinamo

Petar Bočkaj novi je igrač zagrebačkog Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka i prije početka zimskog prijelaznog roka, objavio je Dinamo na svojoj stranici.

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asista za gol, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme.

Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

-Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i tako pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci- rekao je Petar po potpisu ugovora.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport