Podružnica umirovljenika Prudnice ima više od 140 članova

Podružnica umirovljenika Prudnice danas ima nešto preko 140 članova, a unatoč dolasku novih članova svake godine, umirovljenici su u godinama kad je njihovo članstvo podložno umiranju.

I prošle godine zauvijek su se oprostili od četiri svoja člana, dok su svega tri nova učlanjena. Tijekom godine posjetima bolesnima i starijim članovima pokušavaju uljepšati nekoliko trenutaka družeći se i razmjenjujući iskustva, a uručili su im i skromne poklone. Kako je naglasio predsjednik Marijan Lepesić, izuzetno je sretan što u njihovom mjestu još uvijek imaju članove koji pomažu u pripremi skupštine, a posebno kod pripreme hrane, pa su među rijetkima koji još uvijek nisu posegnuli za stereotipom keteringa.

Lepesić je najavio pojačavanje aktivnosti u pripremi druženja, izleta i zabava, a zadržat će sve akcije koje su do sada imale pozitivan učinak. Čestitke i dobre želje u ime Općine Brdovec uputio je zamjenik načelnika Stjepko Rukelj, a ispred Udruge umirovljenika općine Brdovec s novostima je članove upoznala Dragica Pernar.