Pod vodstvom novog trenera Krešimira Sunare Dubrava započela s pripremama

S pripremama za nastavak sezone u 3. HNL Zapad startali su nogometaši Dubrave Tim kabel koje su uoči prvog treninga pozdravili predsjednik Roko Ivanović, te novi trener Krešimir Sunara koji je na tom mjestu naslijedio Borisa Perkovića. Dubrava za Sunaru nije nepoznata sredina jer tu je proveo dio igračke, ali i trenerske karijere. 

-Zahvaljujem se upravi kluba na čelu s predsjednikom na pozivu da se vratim u klub. S obzirom na to da su mi iznijeli plan razvoja kluba i želju za rezultatskim iskorakom u viši rang prihvatili smo se svi zajedno posla za vratimo Dubravu Tim kabel tamo gdje pripada i zaslužuje. Gledao samo momčad u nekoliko utakmica prvog dijela sezone i sigurno je da imamo kvalitetni igrački kadar, ali ipak ne toliko dobar i širok za ono što želimo svi zajedno napraviti- rekao je trener Sunara.

Kako bi ti ciljevi bili što lakše ostvarivi u planu je dovođenje tri do četiri iskusnija, te nekoliko mlađih igrača kako bi se momčad što bolje pojačala za proljetni dio prvenstva, ali i za narednu godinu.

Predsjednik kluba Roko Ivanović još se jedanput zahvalio dosadašnjem treneru Borisu Perkoviću i naglasio kako ambicije kluba dolaskom novog trenera i dalje ostaju visoke,a to je borba za sam vrh poretka.  

-Ako ne ove sezone, onda sljedeće nam cilj ostaje borba za ulazak u Drugu ligu. Ostali smo bez Dragana Juranovića što će sigurno biti hendikep, ali isto tako moramo biti ponosni što je Dragan otišao u tako renomirani klub kao što je Osijek. To je jedan od izazova za našeg novog trenera da pokuša nadomjestiti odlazak tako kvalitetnog igrača- istaknuo je predsjednik Ivanović.

Prvu pripremnu utakmicu momčad ima su srijedu, 24. siječnja protiv Zeline. (FOTO: NK Dubrava Tim kabel)

Hrvatska
Sport