Počele prijave za najveći ljetni malonogometni turnir u Zagrebu

Novost je da će se ove godine uz nogomet igrati i košarka, po prvi puta održava se i košarkaški turnir 3 na 3.
Jarun-košarka

Od 19. – 26. lipnja na igralištu zagrebačke osnovne škole Ivana Meštrovića u sklopu manifestacije „Biram sport“ održava se malonogometni turnir „Prvo hrvatsko pivo kup Jarun 2021“ i košarkaški turnir „Hervis 3×3 Jarun 2021″.

Već tradicionalno manifestaciju prati najveći ljetni seniorski malonogometni turnir u Gradu Zagrebu. Ovogodišnje izdanje turnira je prošireno, pa tako svoje momčadi mogu prijaviti i veterani (1986.g. i stariji) koji svoje natjecanje započinju 23.6. Ukupni nagradni fond iznosi 32.000 kuna, a kotizacija u obje konkurencije minimalnih 500 kuna.

Još jedna velika novost je i košarkaški turnir „Hervis 3×3 Jarun 2021.“ Košarkaši će se natjecati od 23. – 25. lipnja, također u konkurenciji seniora i veterana. Vjerujemo da atraktivnih i zanimljivih poteza neće nedostajati, a najbolji će podijeliti nagradni fond od 12.000 kn. Kotizacija po ekipi iznosi 200 kuna.

Sve dane manifestacije djeca i roditelji će se moći zabaviti u najvećem sportsko-zabavnom parku, a tu je još i dječji kutak za najmlađe s brojnim zabavnim i edukativnim sadržajima. Organizator se potrudio da utakmicu Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Škotske gledate na velikom video zidu i podržite naše Vatrene u pohodu na još jednu medalju. Očekuje vas i večernji nastup slijepih glazbenika posljednjeg dana manifestacije, razne nagradne igre, prezentacije, humanitarna tombola i mnoga druga iznenađenja.

Sve informacije o prijavama na sportska natjecanja i cjelokupan program možete vidjeti na Internet stranici www.dsr-jarun.hr, Facebook i Instagram profilima.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport