Po 24. puta proglašeni najbolji u sportu Grada Samobora

Samoborski športski savez unutra kojeg djeluje 55 sportskih udruga s 4 400 aktivnih sportaša po 24. je puta organizirao izbor najbolji u samoborskom sportu. 

Titulu najboljih ove su godine ponijeli Helena Vuković iz Judo kluba Profectus, te Mario Vavro iz Streličarskog kluba Samobor. Pavao Jozić najbolji je sportaš s invaliditetom, a ujedno on je i dobitnik nagrade za vrhunsko postignuće. Karatistice Samobora najbolja su ekipa Grada, dok su rukometaši Ruda najbolja momčad. Nagrade su između ostalog dodijeljene i za višegodišnji rad u sportu, perspektivnim mladim sportašima i ekipama, najuspješnijem sportskom kolektivu, a dodijeljeno je i posebno priznanje za i unaprjeđenje sporta s invaliditetom koje je primio Viktor Jozić.

Svojim prisustvom sportaše su podržali i gradski čelnici predvođeni zamjenicima gradonačelnika Sanjom Iveković Horvat i Željkom Stanecom, zamjenik župana Zagrebačke Hrvoje Frankić, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora za lokalni sport Siniša Krajač, potpredsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Boris Makarun, te brojni drugi gosti, koji su nominiranim sportašima i uručivali nagrade i priznanja.