PLENUM KLUBOVA 1. ŽNL-ISTOK: Na startu “breški” derbi Kupa-Buna

U ligi više nema Meštrice koja je osvajanjem naslova prvaka izborila viši rang natjecanja, dok se u društvu županijskih prvoligaša vratila Kupa i Brcko
DSC_0409

NK Turopolje ugostilo je ovogodišnji Plenum klubova 1. ŽNL-Istok, koja će i u sezoni 2022./2023. imati 14 klubova. Plenum je rukovodilo vodstvo lige u sastavu Željko Mihalj, Dalibor Meić, Dejan Budić i Tomislav Višević, koji su klubove upoznali sa svim potrebnim predradnjama uoči početka nove sezone, koja počinje posljednjeg vikenda u kolovozu (27./28. kolovoz).

U ligi više nema Meštrice koja je osvajanjem naslova prvaka izborila viši rang natjecanja, dok se u društvu županijskih prvoligaša vratila Kupa i Brcko. Uz njih u ligi su i dalje; Vatrogasac, Kloštar, Dubrava, Lonja, Milka Trnina, Turopolje, Ban Jelačić (B), Rakovec, Posavec, Gaj, Dinamo Hidrel i Buna.

Izvučeni su i startni brojevi prema kojima je napravljen raspored odigravanja utakmica u jesenskoj polusezoni, pa je odlučeno da u prvom kolu igraju; Turopolje – Posavec, Vatrogasac (K) – Dubrava, Dinamo Hidrel – Brcko, Gaj – Milka Trnina, Ban Jelačić (B) – Rakovec, Lonja – Kloštar, Kupa – Buna.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija