Vječiti derbi na SRC-u Udarnik

Partizan preko Crvene zvezde do naslova u Kurilovcu

40 ekipa iz sedam zemalja tijekom dva je dana uživalo u totalnom nogometu, kojeg je pratio veliki broj gledatelja, a nakon svega viđenog organizatori zaslužuju sve pohvale za dva sjajno odrađena dana
FB_IMG_1718572665186

Slavljem mladih nogometaša Partizana završilo je ovogodišnje 13. izdanje Alpas cupa koji je i ove godine organiziran na najvišoj razini. 40 ekipa iz sedam zemalja tijekom dva je dana uživalo u totalnom nogometu, kojeg je pratio veliki broj gledatelja, a nakon svega viđenog organizatori zaslužuju sve pohvale za dva sjajno odrađena dana.

Najboljima na ovogodišnjem turniru pokazali su se igrači Partizana koji su pobjedom u “vječitom derbiju” protiv Crvene zvezde došli do prvog naslova na turniru u Kurilovcu. Treće mjesto pripalo je Sturmu iz Graza, dok je Dinamo završio kao četvrtoplasirani.

Uz glavni turnir, igran je i utješni dio turnira na kojem su najbolji bili dječaci iz Bjelovara, koji su u finalu svladali Croatiju iz Zmijavaca, dok je ugodno iznenadila Buna koja je osvojila treće mjesto.

Dream team ovogodišnjeg turnira čine; vratar Vukašin Vasović (Partizan), Luka Zdravković (Partizan), Filip Tubić (Partizan), Đorđe Stanković (Crvena zvezda), Nikola Pešović (Crvena zvezda), Sandro Horn (Sturm) i Antonio Glasnović (Dinamo).

Uz predsjednika NK Kurilovec Dražena Vujnovića nagrade najboljima dijelili su zamjenik gradonačelnika Neven Karas, čelni ljudi Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice predsjednik Goran Kovačić i tajnik Darko Blažinčić te predsjednik Vijeća GČ Kurilovec Damir Slojšek.

Sport
Velika Gorica