PAO PRVOLIGAŠ: Nogometaši Dugog Sela bolji od Hrvatskog dragovoljca

Dugo Selo je u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca slavilo s 4:1

Facebook NK Dugo Selo

Ako je suditi prema pripremnom razdoblju, pred nogometašima Dugog Sela je izazovna, a nadamo se i rezultatski uspješna sezona. U prilog tome ide i jučerašnja pobjeda u Sigetu protiv novog prvoligaša, Hrvatskog dragovoljca.

-Trebalo bi biti dobro. Naš bivši trener Đemal Adilji udario je temelje, a sada to sve zahvaljujući novim igračima i nastavku rada od strane trenera Ivana Božića dolazi na naplatu. Novi igrači donijeli su nam dimenziju i kvalitetu više, ali i podigli igrački ostale igrače- kaže nam nakon pobjede u Sigetu predsjednik Dugog Sela Damir Fintić.

Kontra prvoligaša Dugo Selo je slavilo s 4:1 golovima Puretića, Kovačića, Čečure, a jednom su Crni iz Sigeta sami matirali vlastitog vratara.

-Radom kroz pripreme smo prezadovoljni, radi se maksimalno ozbiljno, o čemu svjedoči i podatak kako nemamo izostanaka s treninga. Daleko smo mi još uvijek od rezultata, jer ovo su pripreme, no ovakve pobjede svakako raduju, na čemu čestitam svim igračima i našem stručnom stožeru u kojem su uz Ivana Božića i Matija Micić te Goran Hendak- ispričao nam je Fintić.

Novu provjeru Dugoselci imaju u petak, 13. svibnja kada će na svom igralištu ugostiti Bistru.