Pancirov preuzeo Zelinu, jučer obavljena prozivka, u srijedu prvi trening

Marko Pancirov nakon polusezone na Knejama gdje je vodio Turopoljac, u proljetnom dijelu sezone sjedit će na klupi ambicioznog četvrtoligaša Zeline

Marko Pancirov nakon polusezone na Knejama gdje je vodio Turopoljac, u proljetnom dijelu sezone sjedit će na klupi ambicioznog četvrtoligaša Zeline. U prvom dijelu sezone 4. NL Zelinčani su pod vodstvom Vjerana Simunića zauzeli treće mjesto s 34 osvojena boda.

-Očekivao sam da ću cijelu sezonu odraditi u Kučama, no ponuda je stigla prije nego što sam ja to mislio. Iznenadilo me to malo, no brzo sam se dogovorio s predsjednikom. Zelina je dobar klub i klub koji ima perspektivu da u budućnosti igra i više rangove od sadašnje četvrte lige- kaže nam Marko Pancirov, koji je sinoć odradio prozivku igrača, dok je prvi trening zakazan za sutra.

-Imamo 6,5 tjedana za pripremu i međusobno upoznavanje, što je vjerujem sasvim dovoljno. Uvjeren sam da možemo napraviti dobru priču- ističe Pancirov, koji na popisu ima 21 igrača.

-Mali nam je problem što je dio igrača u izolaciji. Što se igračkog kadra tiče prevelikih želja nemam, dok ne upoznam sve igrače i što oni mogu. Intencija kluba je promocija domaćih igrača- kaže nam novi trener Zelinskog četvrtoligaša.

Tijekom pripremnog perioda momčad će odigrati i šest utakmica; prva je na rasporedu 26. siječnja protiv Mladosti iz Ždralova, a potom slijede utakmice protiv Ponikva, Kašine, Novog Marofa, Križevaca i Brezovice.